Vraag een gratis scan aan

Ben je benieuwd welke kansen er voor jou zijn in Google? Wil je er wel met me over doorpraten, maar is je agenda nogal vol? Dan is een gratis scan echt iets voor jou!

In de scan doe ik gericht onderzoek naar jouw online situatie en breng ik de belangrijkste knelpunten in kaart. Daarna bepaal ik welke acties jouw vindbaarheid en reputatie op internet een echte boost kunnen geven. Deze zet ik vervolgens in een kort adviesrapport voor je op een rij. Dit overzicht ontvang je tenslotte in je mailbox. Het kost je geen tijd, je zit nergens aan vast en ik verwacht verder niks van je. Het proberen waard, toch? 🙂

Vul het formulier in en ik stuur je mijn advies binnen een week toe. Ik ben erg benieuwd!

Martin Kleijwegt - Eigenaar Internetbureau Sterk in Positie in Groningen

Deskundig advies, 100% gericht op jouw specifieke situatie

Duidelijk overzicht van de belangrijkste verbeterpunten

Direct inzicht in eventuele investeringen

Bonus: 3 gratis tips om zelf je website te verbeteren

Oh ja, het kost je helemaal niks…

Benieuwd naar de scan, maar liever eerst kennismaken? Goed idee, erg leuk om samen je kansen op internet te bespreken! Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen. Maak een afspraak en ik kom binnenkort graag bij je langs. Tot gauw!

Waarom een kennismakingsgesprek?
  • Deskundig advies, 100% gericht op jouw specifieke situatie
  • Ik neem de tijd, ben vriendelijk en luister met aandacht
  • Bang voor een 13-in-een-dozijn ‘verkooppraatje’? Wees gerust, daar heb ik net zo’n hekel aan als jij…
  • Bonus: 3 gratis tips om zelf je website te verbeteren!